LOVE SEX DRUGS

Runoilija Ellankana

LSD - timantteja taivaalla
paperilappuja kielellä
kuin lempikirjassa
en koskaan saanut valmiiksi

helpompaa
tuhota kaikki edestäni

kuin viimeistä päivää
ruoatta
nukkumatta

LSD
parasystävä koomassa
taivas yhä timanteissa

kun hajoan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakas
kova
kantaaottava
hyvä runo
 

Käyttäjän kaikki runot