3 am

Runoilija Ellankana

asioita, joita mietin kolmelta yöllä:

miksi asunnot on niin kalliita 
tuleeko ahdistuskuolema jos muuttaakin vieraalle paikkakunnalle opiskelemaan

onko se kulttuuri? sosiologia? ympäristökasvatus? journalismi?
mikä musta tulee
ja kun tulee
onko edes töitä?

pystyykö muuttamaan ollenkaan
jos joskus seinätkin ahdistaa
kuka sitten pelastaa, kun verensokeri on maanrajassa ja maailma hajoaa päälle

osaan kaikkea, mut vaan vähän
ihan ok riitä ei
enkä oo toi korkeekoulun mainoksessa mainittu tulevaisuuden menestyjä
oon jotain muuta

haluun kirjottaa päivät ja päivyrit täyteen
haluun suunnitella siisteimmät festarit
kasviskeittokirjan
kustantaa sen
haluun kivan yrityksen
luovan työn 
ja vähän rahaa
muuttuvat työajat ja -paikat
koska oon niin vitun kyllästyvä

haluun puolison ja lapsia
sen vanhan omakotitalon
koiran
kissan
että jonain päivänä voi huokaista helpotuksesta

minä selvisin
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot