sininen pionikimppu

Runoilija Ellankana

kerää paska energiasi ja poistu

(roskis on vasemmalla ovesta katsottuna)

anteeksipyynnöksi käy pionikimppu

(haluaisin sinisen, mutta valkoinenkin käy)

äläkä itke noita itsesäälin pisaroita

olet paikkasi valinnut
tämän ansainnut
aivan turhaan rumia sanoja sanonut

toivon että tapaamme seuraavaksi
siellä missä aurinko paistaa

olen niin kyllästynyt sadekuuroihin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässähän on hyvää ideaa, suomeksi kannattaa kirjoittaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot