Pieniä tekoja

Runoilija Tarmo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huulillasi hetken olla saan.
 

nainen, en minä paljoa vaadi

jos syöt
keitetyt perunat kuorineen,

olen myyty

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jaahas vitamiinit talteen

Tää saa hymyämään,
vaatimattomuus on kaunista
mut liika on liikaa..
uudet perunat menee varmaan
kuorineen, mut miten sitten kun
kuori paksuuntuu ja tulee syksy..

Ihan ässä!
Humoristisen vertauskuvallinen vaikka mihin!

Aiai...varsinaisesti en tällasia pidä runoina vaan ihan vain ajatelmina, mutta hienoa, että näitäkin täällä on. Koska aivan täysin sama ajatus on pyörinyt mielessäni aina sillon kun itse syön perunat (eli aina) kuorineen.

Uudet perunat menee, mutta...vanhat pitää kuoria : ))

 

Käyttäjän kaikki runot