Jumalattareni

Runoilija Tarmo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huulillasi hetken olla saan.
 

se tapahtui mistä et tiennyt,
sekin tapahtui mitä et halunnut

annoin sen minkä kestit,
loput annan myöhemmin

aloit haluta sitä,
mitä aina halveksit

haluat senkin,
minkä pois jo heitit

annan sinulle kaiken

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot