Setämies

Runoilija Tarmo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huulillasi hetken olla saan.
 

En ole unelmiesi Richard Gere
tai märkien päiväuniesi Brad Pitt.

Heitä ne kellukkeet menemään
ja väännä itsesi kuivaksi.

Olen sitä mitä et kuvitellut,
olen se jota kukaan ei halunnut.

Silti olen se joka irrottaa
sinun pohjatulpan
ja saa kölisi vuotamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsetunto kohdallaan!

 

Käyttäjän kaikki runot