kumpa voisin kertoa

Runoilija theunhappyone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itken koska sattuu.
Nauran koska on pakko.
Ikävöin koska välitän.
Valehtelen koska pelkään.
Haluan huutaa koska haluan olla olemassa,
Mutta olen hiljaa koska minulla ei ole väliä.
Luotan sinuun vaikka teidän ettet luota minuun.
Tarvitsen sinua enemmän kuin ilmaa vaikken sitä kerrokkaan sinulle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot