Kaupunki

Runoilija tiitiäinen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen vähän liikaa elämää kokenut
 

jotain puuttuu
puuttuu elämästäni.

vaikea pukea sanoiksi, tai tunteiksikaan
mitä?

yritän taas
kirjoittaa.

vaikeaa.

Tuntuu kuin kaikki
leviäisi kuin
paska tuulettimeen.

kuinka väärässä joskus olinkaan.
kun joskus luulin, että
auttaisi.
auttaisi se että
muutan.
se

ei auta.

Selite: 
Mitä tähän enää lisäämään
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot