Pahaa

Runoilija tiitiäinen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen vähän liikaa elämää kokenut
 

Ihmiset
joiden luulin olevan
ystäviäni
eivät sitä

koskaan
olleetkaa.

se tunne kun ymmärrät
sen.

mikään ei saa sinua enää
näkemään niitä
hyviä
muistoja

kaikki on mennyttä
kaukku muuttunut on
mustaksi.
pahaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot