Anteeksi, äiti

Runoilija tiitiäinen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen vähän liikaa elämää kokenut
 

En jaksaisi,
haluaisi.

En tahtoisi,
edes pystyisi.

Kaikkeen mitä
vaadit,
haluat.

Minulla ei ole
resursseja siihen.
Vaikka haluaisinkin.

Anteeksi, äiti
sinusta ei tule

mummia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot