Hetki Rakkauden

Runoilija amatsooni

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 9.12.2016
Viimeksi paikalla: 9.12.2016 12:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1962

 
Istun paljaalla kalliolla,
väsyneenä,
ajatuksissani.

Katselen aavaa merta,
kuinka se rauhoittikaan.

Väsymyksen kyyneleet
valuivat silmistäni,
tunsin läheisyytesi,
kaipasin syliisi,
mutta en kyennyt liikahtamaan.

Aivan kuin sinä
lukisit minua.
Tulit vierelleni,
riisuit hellästi,
painauduit ihoani vasten,
kuljetit minut rakkauden aalloille,
suukottaen, hyväillen,
rakastelit minua hellästi.

Nautin sinusta joka solullani,
annoit minulle juuri sitä
mitä tarvitsin, sinua,

rakkauden hehkua,
aitoa tunnetta
ilman sanoja.

Vain me kalsi,
paljaalla
kalliolla.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa rakkautta, jota sopii paljon tähän maailmaan. 
Rakkautta ei ole koskaan liikaa. Kiitos tästä!
Hieno runo rakkaudesta :-)
 

Käyttäjän kaikki runot