Kaunis kaaos

Runoilija janeski

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 7.4.2022 9:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ne muistuttavat toisiaan
mut katso tarkemmin
Näkyy värien vaihtelu
ovat eri maaleilla maalattu.
Silti yhteen kietoutu
summattuna kaunis riitasointu
harmonisena kaikuu
Kun kohdalleen asettuu
Mut väistämättä
aurinko laskee joka päivä
pimeän tullessa saat nähdä
Kun muotoutuu heistä
Kaaos joka ei laannu
Myrskyn silmässä
Mikään ei tasaannu

Ikusella matkalla
Syövät joka hengen vedolla
Hitaasti toisiaan hengiltä
Mut ilman toista eivät hengitä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

traaginen
 
pidin paljon
Jokainen tarvitsee toistaan, vaikka ei aina uskoisikaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot