Syytös

Runoilija janeski

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 7.4.2022 9:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Joku piirs puolesta reitin
Ääriviivat tehty muotista
Voiko niitä muokata?
Saako piirtää omansa?
Ei!
Sinetöitynä
Verivanoilla
Kahlittu vapaus valita

Kysymykseen vastaus
Riittämätön
Syytökseen korjaus
Välttämätön
Huutaminen, hiljentyminen
Odotuksesi täyttyminen
Väistämätön
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä jokaisen olisi syytä hiljentyä, tai ainakin hiljentää tahtia <3
 

Käyttäjän kaikki runot