Aavalle merelle

Runoilija Kukkiva

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.10.2014
Viimeksi paikalla: 9.2.2023 0:08

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.12.1991

Kun itsensä menettää
sen susta löytää
oi kiitos kaunis
voit minut pelastaa
 

Pidemmän aikaa
Kaukaiset valtamerilaivat
Odottivat pääsyä ulapalle
Meren syleilyyn
Korkeisiin aaltoihin
Meren kuohuihin
Lokit raakkuivat
Korkealla taivaalla
Syvässä sinisessä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot