Kovaa kylmää ja valkeaa sineä

Runoilija Kukkiva

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.10.2014
Viimeksi paikalla: 9.2.2023 0:08

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.12.1991

Kun itsensä menettää
sen susta löytää
oi kiitos kaunis
voit minut pelastaa
 

Kylmää jäätävää on katse tuiman maiseman

Iki-iätön
katse levoton
hohde silmien
tummat kulmat
synkkä otsa
mietettä vailla

Lumista laakeaa
pyryä huimaavaa

Sinistä kylmää ja valkeaa
Maisema ikuinen jään ja lumen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain kiehtovaa
 

Käyttäjän kaikki runot