Pinnan alta

Runoilija Kukkiva

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.10.2014
Viimeksi paikalla: 9.2.2023 0:08

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.12.1991

Kun itsensä menettää
sen susta löytää
oi kiitos kaunis
voit minut pelastaa
 

Kaiva se esiin pinnan alta
Tunteesi pinta sydämesi ovi
Kaiva se esiin pinnan alta

Vedetään kylmyyttä perässämme
lauotaan totuuksia kivisin kasvoin
Vedä se sisään upota sisään
Ei me olla kauaa täällä
Kaiva se esiin pinnan alta

Rauta on kylmää
katseesi jäätää
Lämmitä tulta sisälläsi
Kaiva se esiin pinnan alta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniit sanat :)

 

Käyttäjän kaikki runot