Onni..?

Runoilija JuKaLe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen tuntui pahalta. Tänään vähän paremmalta ja mä luulen et huomenna mun on hyvä olla.
Sä olet saanut mut hymyilemään.
Sä olet saanut mut nauramaan.

Mä toivon että mä tapaisin sut pian, ja toisaalta mä toivon etten mä tapais sua.
Mä haluaisin olla onnellinen sun kanssa ja mä pelkään ettei se onnistukkaan.

Mä otan riskin, mut jos mä joudun pettymään, tai muhun sattuu, mä luulen että se on viimeinen kerta.
Mä en taida jaksaa enää koota itseäni..

Jokaisella on yks elämä, ja mä haluaisin että siinä elämässä olis yks todellinen rakkaus.

Selite: 
Ihmisen kanssa kolme vuotta puhelinyhteydessä.. kerran tavattu silloin kolme vuotta sitten ja nyt... musta tuntuu tältä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot