Sinulle...

Runoilija JuKaLe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselin taivasta kaukana toisella rannalla, jonka nouseva aurinko värjäsi punaiseksi.
Ajattelin sinua ja mietin.
Mietin kuinka voi tuntea näin paljon lämmintä, vaikka hetki sitten luulin sydämeni katkeroituneen iäksi.
Astuit elämääni ja vaivattomasti herätit minut eloon.
Ei siinä ihmeitä tarvittu. Otit käteni omaasi, suutelit ja puhuit kauniisti.

Nyt toivon ettet enää lähtisi pois.
Haluaisin jakaa kanssasi vielä monia hetkiä. Toivon että jaksaisit huonotkin päivät, joita välttämättä joskus tulee.

Ehkä toivon eläväni kanssasi viimeiseen päivään asti...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista..kunpa ihmiset pysyisivätkin toistensa vierellä niin hyvässä kuin pahassakin..:)

 

Käyttäjän kaikki runot