Mä kaipaan sua...

Runoilija JuKaLe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastaa ei voi enempää.
Mikset sä sitä jo nää? Me kuulutaan yhteen, vaikka sulla nyt on toinen. Sä vielä huomaat sen, sulla mua ikävä on.
Tulee se päivä jolloin sä näet, vieraita vain ympärilläs. Silloin sä muistat, kuka se rakkain on. Ei rakkaus lopu, vaikka sä et sitä nyt tunne. Se nainen on hetkeksi sekoittanut sut.
Vielä sä muistat.
Ja kun sä muistat, mä lupaan ettei sulta enää koskaan puutu mitään.

Selite: 
Joo... mennyttä on kamalaa kaivata, mut toivossa on hyvä elää:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot