Juutalaistyttö

Runoilija HateLoveMe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistan sut kauneimpana siinä mun maailmassa. Tälläinen 17-vuotias raitis ja savuton tyttönen Pohjois-Savosta. Toivon mielelläni vieraillessani sivullani että pistäisit arvostelua niin vanhempiin kuin uusimpiin runoihin.
 

Nuori tyttö kaunis keltaista tähteään kantaa.
Istuu juna-asemalla muiden keltaista tähteä kantavien seassa.

Miksi en saa asua kotona enää? Minne meidät viedään?
Hän miettii.

Hän astui junaan ahtaaseen.
Ei ruokaa, ei vettä.
Nälkä ja jano oli kova.

Tyttö erotettiin äidin ja isän luota.
Huuta ja itku oli kova.

Tuli ylhäältä jotain outoa.
Se ei vettä ollutkaan.
Siinä hän makasi kuolleena.

Tämäkö oli kohtaloni?
Miksi en saanut elää pitkään?
Elämäni oli liian lyhyt.
Minä olin nuori ja viaton.

Miksi jouduin kokemaan tuon helvetin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot