Yö - rauhan ihmemaa

Runoilija HateLoveMe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistan sut kauneimpana siinä mun maailmassa. Tälläinen 17-vuotias raitis ja savuton tyttönen Pohjois-Savosta. Toivon mielelläni vieraillessani sivullani että pistäisit arvostelua niin vanhempiin kuin uusimpiin runoihin.
 

Nukahtaessa siirryn aina maisemiin öisiin.
Tuikkii tähdet ja esiintyy kuu minulle siellä aina.

Minä vain tahdon olla niissä maisemissa öisissä aina.
Siellä soi vain rauha minulle.

Voi suokaa, että öisissä maisemissa olla saisin aina.
Ei herätä tarvitsisi, saisi aina olla siellä ihmemaassa
rauhan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot