Kuolemantuomio - onko se oikea rangaistukseksi?

Runoilija HateLoveMe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistan sut kauneimpana siinä mun maailmassa. Tälläinen 17-vuotias raitis ja savuton tyttönen Pohjois-Savosta. Toivon mielelläni vieraillessani sivullani että pistäisit arvostelua niin vanhempiin kuin uusimpiin runoihin.
 

Kuolemantuomio, onko se oikein vai väärin? Kuka päättää toisen elämästä?
Jos ihmisoikeuksiin kuuluu oikeus elää, ja tämä tietty oikeus viedään teloittamalla. Minkä ihmeen takia?
Laki sanoo murhaamisen olevan rikos. Jos teloittaja teloittaa syyllisen, eikö häntä pitäisi syyttää murhasta?
Kuolemantuomio ei silti vähennä rikoksia.
Mitä jos teloitettu onkin syytön? Sitä vahinkoa ei voi korjata enää teloituksen jälkeen. Syytöntä ei enää voi takaisin saada.
Teloitetun läheiset kärsii. Miksi heidän läheisille pitää aiheuttaa sura ja tuskaa?
Kukaan ei ole tähän maailmaan syntynyt täydellisenä. Kaikki teemme virheitä. Toiset isoja, toiset pieniä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot