ristiriitaisuuksia

Runoilija Purifying_rain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ilmaiset tunnetiloja, erilaisia ajatuksia. Eivät aina pohjaudu omiin kokemuksiini vaan saan paljon inspiraatioita muiden tarinoista tai elämänkohtaloista. Henkilökohtaisesti suhtaudun elämään optimistisesti ja hymyilen paljon. Silti synkätkin ajatukset ja pohdiskelut mieltäni painavat ja nämä usein synnyttävät runoja. Arvosteluja tai runojeni synnyttämiä ajatuksia otan mielelläni vastaan. Ainakin se kertoisi ketkä runojani lukevat ja jos ne synnyttävät yhtään vastakaikuja lukijoissa. :) Paljon inspiraatiota ja teräviä runokynien teriä kaikille kanssarunoilijoille!
 

typerää hakata päätään seinään
mutta siltä se vaan tuntuu
kun ei kumpikaan opi olemaan
onnellisia keskenään

kun taas toisinaan
toinen on kuin omiaan
kanssani olemaan

mutta sitten taas tuo toinen on
välillä aivan mahdoton

Selite: 
yrityksiä ilmaista tämän hetkisiä tunnelmia...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli aivan mieleen vasta hiljattain paattynyt suhteeni...
Etta hakattiin sita paata seinaan ja kovaa vaikka tiedettiin ettei se ollut koskaan "happily ever after".

Mutta aina ne pienet hetket, kun tunsi yhteenkuuluvuutta, kumos sen kaiken muun paskan... Tajusinpa viimein lahtea.

 

Käyttäjän kaikki runot