Nimetön

Runoilija Purifying_rain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ilmaiset tunnetiloja, erilaisia ajatuksia. Eivät aina pohjaudu omiin kokemuksiini vaan saan paljon inspiraatioita muiden tarinoista tai elämänkohtaloista. Henkilökohtaisesti suhtaudun elämään optimistisesti ja hymyilen paljon. Silti synkätkin ajatukset ja pohdiskelut mieltäni painavat ja nämä usein synnyttävät runoja. Arvosteluja tai runojeni synnyttämiä ajatuksia otan mielelläni vastaan. Ainakin se kertoisi ketkä runojani lukevat ja jos ne synnyttävät yhtään vastakaikuja lukijoissa. :) Paljon inspiraatiota ja teräviä runokynien teriä kaikille kanssarunoilijoille!
 

Minä haluan ympäröidä sinut rakkaudellani
silloin maailman kolhut eivät sinua niin runtele.
Haluan ympäröidä kehosi omallani
jotta voit levätä pehmeyttäni vasten.
Haluan kuiskia sielullesi omallani -
"olen etsinyt sinua kaikkialta".

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa suloinen rakkausruno niin hellä ja pehmeä, toivoa täynnä.

Hyvää syntymäpäivää. =o)

 

Käyttäjän kaikki runot