Toinen näytös

Runoilija ville

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian paljon
yhteen tarinaan
kahteen elämään
meille
siksi sinun oli lähdettävä
luulisin
tyhjyyden tieltä
ikuisuuden seuraksi

Ehtisinko kirjoittaa
onnellisen lopun
seuraavaan satuuni
ennen lyijyn katkeamista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oijoi, aivan mahtava! Haikeutta ilmassa, ja silti toivo paistaa läpi viimeisestä säkeistöstä. Huikeaa.

Upeaa!!

 

Käyttäjän kaikki runot