Elämä välissämme

Runoilija ville

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipuuta ei voi korvata
naurulla paikata
se pitää elää itsensä osaksi
antaa etsiä paikkansa
sielun säiliöistä
silmien sopukoista

Rintani painona
kaikki tekemätön
sanat huomiselle säästetyt
jotka jäivät yksin
lähdettyäsi

Onneksi tarinamme ei rajoitu
tähän maailmaan
Veit meidät mukanasi
viimeisellä henkäykselläsi
jättäen minut
muistosi suurlähettilääksi

Suru on sijaisesi
eikä kotona
olekaan niin yksinäistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet löytänyt kauniit sanat surulle,
mie täälä tippa silimässä luin.
Pidän paljon

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot