Tehtävä elämässä

Runoilija ville

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnen arvo
äärettömällä mitattava
pieneen perustuva
jonka vain sydän näkee
eikä minulla
ole muuta menetettävää

Syntyneenä uudelleen
vuoksesi
avaan aistini
jotta jokainen kosketukseni
tässä maailmassa
välittäisi rakkautta
Ainoaa kieltä
jota sinä suostuit puhumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkauden täyteinen runo. Pidän

 

Käyttäjän kaikki runot