Helpottaa

Runoilija ville

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kontrastin hienous
on sen ehdottomuudessa
Ei jossittelun epäröivää ahmimista
tätä tai ehkä tuota
vaan kiertämätön todellisuus
umpikuja
jolla on vastaus kaikkeen oleelliseen

Korvaamattoman menettäminen
antaa elämälle arvon
mitä ei tarvitse täydentää
lisävarusteilla, taikatempuillakaan
Minuun ei tarvitse pumpata
erikoistehosteita
päihteitä tai extreme-kokemuksia
vaan tunnen eläväni
jo sulkemalla silmäni
tullessani lähellesi

Se on ainoa helppouden piirre
joka elämässäni on jäljellä
Helppous olla oma itsensä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot