Saappaat jalassa

Runoilija Mustapiski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mustaa kahvia aamukasteessa.
Iltapäivällä ämpärit tulivat täyteen mustikoita.
Tuvan lattia narahteli
saappaiden alla
tiskivedet kannoit kaivosta.

Mutta vaikka mieli on terästä
voi sydän olla hauras.

Ennen iltaa
tuvassa jäljellä enää
jääkaapin hurina.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot