Voihan olla

Runoilija Mustapiski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna anteeksi,
että ostin leivinpaperirullan
arkkien sijaan.

Sillä voihan olla
että jonain päivänä
telkkaristakaan ei tule enää mitään.

Anna anteeksi,
että unohdin sen huuhteluaineen.

Sillä voihan olla
että jonain päivänä
porno loppuu
ja some on hiljaa.

Anna anteeksi.

Sillä voihan olla
että jonain päivänä
muistan että olit kaunis.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot