Arki

Runoilija Mustapiski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Arki on pyhä.
Laita lapset nukkumaan.
Siivoa keittiö, pyyhi pöydät.
Istu hetki hiljaisuudessa.
Kunnioita silti
epätäydellisyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tuo "hetki hiljaisuudessa" kohta! Vaalikaamme sitä!

Mainio.

Kun kiireettä saa askarrella kotihommissa, ne tuntuvat rakkailta.

Loistava

 

Käyttäjän kaikki runot