Suruperho

Runoilija kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä on se mitä tunnet.
 

Surun verho ja kyynelten sumu
mua otteessaan puristaa
vuoroin keveää,raskasta taakkaa
selkään perhosen sovittaa.

Mun siipeni kastuvat liikaa
enkä yössä mä eteeni nää
kaksi tähteä kaukana loistaa
kaipaus matkaani viivyttää.

Minun siipeni kantoivat kultaa,
kultaa keveää kaunista niin,
ja juuri kun alkoivat hohtaa,
ne hiipuivat sammuksiin.

Läpi yön minun lentoni kulkee,
tähdet opettaa itkemään,
yöperhosten parvi mut sulkee
syliinsä ja mua lennättää.

Vielä jaksan kappaleen matkaa,
violetti on samettiyö,
kohti tähtiä täytyy mun jatkaa,
sydän hiljaisen perhosen lyö

Selite: 
Menetin muutama päivä sitten odottamani vauvan.Hän oli toinen pikkuenkeli perheessämme.Tämä runo on heille <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kyynel Epäaito enkeli 12.11.2013 0 Runo
kyynel Wanhanajan kylä 24.10.2013 0 Runo
kyynel Untuvikko 13.10.2013 1 Runo
kyynel Sudenkorento 13.10.2013 2 Runo
kyynel Kevät 13.10.2013 0 Runo
kyynel Syysaamu 13.10.2013 0 Runo
kyynel Huokaus 14.6.2013 0 Laulu
kyynel Suruperho 7.6.2013 0 Runo
kyynel Hattaraa 20.1.2013 1 Runo
kyynel Sade 2.1.2013 0 Runo