Sade

Runoilija kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä on se mitä tunnet.
 

Sade piiskaa
lehtimetsää
sammal
kastepeitteen saa
luonnonlammen pinta
kaunis
pisaroista hajoaa

kohta sataa
aivan hiljaa
metsänkielo
nuokahtaa
suippolehden pisaroita
sammalmattoon putoaa

kauniit värit pisaroista
sateenkaareen heijastuu
kauniimpia saisko noista
aarteen luoko laskeutuu
värit kauniin sateenkaaren
hiljaa haihtuu,etkö nää?
viekö tie sen satusaareen
mietin kun se häviää

lukinseitin symmetria
pisaroista väreilee
oksan lintu päänsä
nostaa
kesää hiljaa
kuuntelee

sateen jälkeen luonnon
tuoksu
vihreyttä tulvillaan
metsäpuron
virranjuoksu
kaarnalaivaa
kuljettaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kyynel Epäaito enkeli 12.11.2013 0 Runo
kyynel Wanhanajan kylä 24.10.2013 0 Runo
kyynel Untuvikko 13.10.2013 1 Runo
kyynel Sudenkorento 13.10.2013 2 Runo
kyynel Kevät 13.10.2013 0 Runo
kyynel Syysaamu 13.10.2013 0 Runo
kyynel Huokaus 14.6.2013 0 Laulu
kyynel Suruperho 7.6.2013 0 Runo
kyynel Hattaraa 20.1.2013 1 Runo
kyynel Sade 2.1.2013 0 Runo