Tärkeys

Runoilija etsivälöytää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kulta sä olet mulle niin tärkeä
koko ajan sua mietin ja käytän mun vähäistäkään järkeä
mä olen antanu sulle sydämeni,ethän halua sitä särkeä..?

Päiväkin ilman sua on niin tyhjää
Toivon vain hartaasti että olethan aina mun
sillä mä olen aina sun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot