Nimetön

Runoilija etsivälöytää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos suhun sattuu,sattuu muhunkin
Jos sulla on nälkä,niin on mullakin
Jos sä itket,mäkin itken
Jos olet surullinen,niin mäkin olen surullinen
Mut jos mä olen surullinen,niin se johtuu siitä että sä et ole luonani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot