T

Runoilija etsivälöytää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unissa vaikeuksia ja kuvias mielestiäni kerätä,
kun herään toivon vain että voisin sun vierestä herätä.

Kun melkein nukun niin hiljaa suussani nimeäs tavaan
ja muistelen sitä kuinka ihanasti sä mua aina halaat.

Sua rakastan niin paljon,ja ikuisesti palvon
Sussa kiinni olen ikuisesti,rakastan sua niin tulisesti<3

Selite: 
Rakas T...<3 by:a
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot