Torjuttu rakkaus

Runoilija *Siivetön Enkeli*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2002
Viimeksi paikalla: 4.12.2020 9:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.8.1989

Kauan itseään etsinyt, vihdoin toisen löytänyt
 
Vihdoin ymmärrän
Miksi et voi hyväksyä rakkauttani

Et mielestäsi ansaitse
Tulla rakastetuksi

Vieläkään
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot