Nuori Loiri

Runoilija *Siivetön Enkeli*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2002
Viimeksi paikalla: 4.12.2020 9:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.8.1989

Kauan itseään etsinyt, vihdoin toisen löytänyt
 
Olet käteen sopiva.

Pehmeä puristella.

Kuitenkin sopivan kova.
Periksiantamaton.

Nuoruuden uhma
ja virne sinussa.

Lanteidesi varmuus
puheesi ymmärtämättömyys.

Vartalollani hyväksyn sinut
ja otan vastaan sen
mitä on tullakseen
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot