Juuri nyt

Runoilija frog83

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2016
Viimeksi paikalla: 19.3.2024 0:09

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.3.1983


 
 
JUURI NYT
joku on hyvin ylpeä sinusta
joku ajattelee sinua
joku välittää sinusta
joku kaipaa sinua
joku haluaa puhua sinulle
joku haluaa olla kanssasi
joku haluaa pitää kädestäsi
joku toivoo sinun löytävän hänet
joku ajattelee että sinä olet lahja
joku rakastaa sinua
joku ajattelee sinua ja hymyilee
joku haluavat jakaa unelmansa kanssasi
joku haluaa pitää sinua käsivarsillaan
joku haluaa pysäyttää ajan vuoksesi
joku valvoi koko yön ajatellen sinua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa meillä jokaisella olisi "joku", jota rakastaa.
 

Käyttäjän kaikki runot