Rakkauden resepti

Runoilija frog83

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2016
Viimeksi paikalla: 19.3.2024 0:09

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.3.1983


 
 
Pisara onnea
Ripaus taikuutta
Reilusti uskoa
Paljon toivoa
Riittävästi anteeksi antoa
Kunnolla välittämistä
Halauksia ja suukkoja
tarpeen mukaan.

Ainekset sekoitetaan keskenään,
ja nautitaan elämän kera.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa tämä ihana rakkauden resepti leviäisi ympäri maailman.
Hyvä resepti ja runo.
 

Käyttäjän kaikki runot