Oma valinta

Runoilija frog83

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2016
Viimeksi paikalla: 19.3.2024 0:09

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.3.1983


 
 
Oma valintani, vaikka epäonnistuisin.
Tuskin siitä kuitenkaan viisastuisin.
Aina voi yrittää jälleen uudestaan,
ja ehkä jo kerralla seuraavalla,
epäonnistun taas,
entistä paremmin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei vaivuta epätoivoon. Lopulta epäonni kääntyy onneksi.
 

Käyttäjän kaikki runot