Muisto sinusta

Runoilija Kanin-ka

Vaikka emme tunteneet kauan oli, kuin olisit ollut aina.
Yksi minun ihmisistä aina sydämeni yksi palanen.

En itke enää usein.

sydämessäni olet jokapäivä,
kuljet kanssani, vaikka olet kaukana, mutta joskus kyyneleet synnyttävät jokia, 
joskus tuntuu kuin sydän halkeaisi. 

tiedän kuitenkin sinun olevan, voivan hyvin.

Jossain siellä, 
Kiitos että olit.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot