Nimetön

Runoilija lady lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2002
Viimeksi paikalla: 26.5.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yksin valkoviinin tuoksussa,
istut kaikkien muiden ympäröimänä.

iloisesti juttelevat,
eivätkä huomaa,
kuinka sydämesi lyö olemattomia laukauksia.

sinun sydämesi,
sinun elämäsi,
sinun mitättömät ajatuksesi.

rakkaasi suukottaa poskea,
tahtoisi niin ymmärtää sinua.

mutta kuitenkin,
ei edes yritä ymmärtää.

kyyneleesi vierivät ihosi alla,
hän suukottaa ja sanoo,

poskesi ovat kylmät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upea, kirjoitat mielenkiintoisella tyylillä. Suosikkeihin.

kaunis runo.

Aivan upea, kirjoitat mielenkiintoisella tyylillä. Suosikkeihin.

kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot