miten..

Runoilija lady lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2002
Viimeksi paikalla: 26.5.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miten ne pilvilinnat pääsivät taas sortumaan
jotka rakensin ja joihin pystyin uskomaan

miten ne tuuli pystyi kaatamaan
kerran taas niin kauniisti kumoamaan

miten pystyn luottamaan
sellaiseen joka niin rakastaa

miten niin kovin voi rakastaa
jos silti tahtoo satuttaa

miten itse voisin itseäni rakastaa
jos ei muutkaan osaa kuin satuttaa

miten näin kovin voi tahtoa unohtaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tääkin on todella upea. Pidän sun runoista.
En jaksa kyllä kaikkia kehua, koska kaikkiin laittaisin vain, että ne ovat upeita!

 

Käyttäjän kaikki runot