Nimetön

Runoilija lady lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2002
Viimeksi paikalla: 26.5.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

turhautuneisuuden näkökulma,
jossa seison reunalla,
hypäten alas,
kerta toisensa jälkeen.

vihaamisen suuri keveys,
joka tekee meidän virheistämme,
sinun virheitäsi,
koska olet heikko.

itsetuhoisuus masentumisesta,
joka johtaa harhaan,
tekee teot puolestasi,
kunnes nouset taas siivillesi.

täydellisyyden perikuva,
jonka itsestäsi tulet luomaan,
heikkoutesi piilottaakseen,
mutta sitä korostaakseen.

valheiden pitkät jäljet,
joilla koira tuli kopistaan,
kaivaakseen kuopan itselleen,
sen täysin tiedostaen.

sielut omissa häkeissään,
joiden lukkoihin on avain,
vain heillä itsellään sitten,
kun kaivavat silmät päästään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on todella upea.
TODELLA.

pidän aivan mielettömästi tällaisista runoista.. koska tiedän.. en osaa noin koskaan kirjoitaa....

Tää on todella upea.
TODELLA.

pidän aivan mielettömästi tällaisista runoista.. koska tiedän.. en osaa noin koskaan kirjoitaa....

 

Käyttäjän kaikki runot