lapsettomuudesta

Runoilija lady lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2002
Viimeksi paikalla: 26.5.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi haikara lentää talomme ohi?
onko omamme joku ampunut?
onko sen siipi katkennut?

tyhjää kehtoa keinutamme
päivästä toiseen
kuukaudesta kuukauteen

lapsi hoippuroi luokseni
halaa jalkaani
hiljaa vielä puraiseekin

naurahdan ja katson
kun äiti laittaa lapsen
omaan sänkyynsä nukkumaan

pimeydessä minä

me

sekä kuollut haikaramme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot