Amanda

Runoilija Darkkiss

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pihalla! Ja ihan warbilla.
 

Katson sua pitkään hymyillen.
Katsot takaisin ensin totisena,
sitten jo leveästi nauraen.
Kunpa pysyisit aina tuollaisena.
Olet niin suloinen, pieni ja viaton.
Suhun ei voi olla rakastumatta.
Niin hellyttävä tuo leveä hymysi on.
Kuinka voisin olla sua kaipaamatta.
Voisin katsoa sua tuntikaudet.
En voisi saada kylliksi koskaan.
Nuo villisti pyörivät pienet kädet,
Kuinka paljon sua ihailenkaan.
Sun suloiset silmäsi, kauniit kasvosi.
Saat mut niin helposti nauramaan.
Kun vaan nään söpösti pyörivät nilkkasi.
En väsy koskaan sua katsomaan.
Harva saa mut enää hymyilemään,
mut sä teet sen aina uudestaan.
Mikä saakaan kasvosi niin säteilemään.
Kuin prinsessa herännyt unestaan.
Olet niin pieni ja suloinen.
Amanda tuo rakas pienoinen

Selite: 
Hieman ontuva, mut ajatus on tärkein. Omistettu ystävän iki ihanalle Amanda pienokaiselle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihana, lämmin iloinen tunnelma välittyy, hymyilen. :)

Hellyttävä runo! Kummityttöni Veronica 2 v.
on samanlainen ihana lapsonen.
Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta!

Suloista ja
herkkää.. =)

Ihanasti kerrot pikkuisesta.

ihanasti pienokaisesta sanailet...

Tuoreena äitinä tämä kosketti. Hienosti kirjoitettu. Hyvää syntymäpäivää:)

Suloinen runo. Sai hymyilemään :)

voi,olipas kauniista kirjoitttu pienestä :)

 

Käyttäjän kaikki runot