Mitä väärin tein

Runoilija Darkkiss

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pihalla! Ja ihan warbilla.
 

Mitä väärin tein? Sitä kysyn itseltäin.
Jokin rikkoi lumouksen sirpaleiksi.
Nyt vain kerään rippeitä sydämestäin.
Kaikki mihin kosken hajoaa kappaleiksi.
Välillä kasaan sirpaleet taas yhteen.
Liimaan niitä yhteen pala kerrallaan.
Hajottaakseni koko hoidon uudelleen.
Parempi ois pitää ne aina irrallaan.

Mitä väärin tein? Turhaan tuota kysyn.
Kun tiedän vastauksen hyvin itsekin.
Teen mitä vaan, Tuskin jaloillani pysyn.
Yleensä vien vielä mukaani toisetkin.
Mitä väärin tein? Tuon toki tiedän.
Mut silti tahtoisin saada varmuuden.
Oksennan melkein. Miks itseäni siedän?
Miksi suru kestää aina ikuisuuden?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo!
hienot riimit.
hyvin kirjoitat^^
niinpä miksi suru kestää aina ikuisuuden? hmm

"Uudelleen jos kaiken elää voisin,
eilispäivän virheet korjaisin" Mutta sitten syylistyisin uusiin virheisiin! Elämä jossa ei ole virheitä, ei ole ihmiselämää. joku on sanonut: "Ihmisen teko ei ole täydellinen, ellei siinä ole virheitä" Ratkaisevaa on se,
teetkö virheet tahallaan vai tahattomasti!!

 

Käyttäjän kaikki runot