Kaksi talitinttiä

Runoilija *Röllipeikko*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koskaan ennen en ole runoja kirjoittanut, enkä osaakkaan. Kirjoitan vain mitä sisällä tuntuu........ Enää vain ei taida uusia tulla........valitettavasti.....Mutta säännöllisesti käyn täälä runoja lukemassa :-)
 

Näin puussa kaksi tinttiä.
Ne samat jotka vielä vähä aikaa sitten innoissaan lauloivat titityy.
Taisivat olla pariskunta, niin ainakin luulen.
Katson niitä, toinen on aivan laiha, aivan kuin olisi kipeä.
Toinen on pulskassa kunnossa erittäin hyvä kuntoisen näköinen.
Nyt nuo tintit vain sanovat tsirp tsirp, aivan kuin olisivat surullisia.
Mietin samalla mahtaako nuo tietää että kun talvi tulee,
heistä tuo heikompi saattaa menehtyä ankarassa talvessa.
Ehkä ne siksi olivatkin niin surullisia
Ehkä nuo odottavat innolla kevättä että taas saavat laulaa titityy.
Ehkä niillä on lämmin yhteinen pesä jossa nuo ovat vierekkäin jakamassa toisilleen lämpöä ja
auttavat toisiaan kestämään kylmän ja ankaran talven.

Selite: 
Ikivanha tuotos
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ihana runo joka pisti ajatukset liikkumaan.

 

Käyttäjän kaikki runot