Jotain kummaa

Runoilija *Röllipeikko*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koskaan ennen en ole runoja kirjoittanut, enkä osaakkaan. Kirjoitan vain mitä sisällä tuntuu........ Enää vain ei taida uusia tulla........valitettavasti.....Mutta säännöllisesti käyn täälä runoja lukemassa :-)
 

Ajan kohti joen rantaa
Joki nimeltään on Vantaa
Taakkaani jaksa en enää kantaa
Se voisi lepopaikan antaa

Tuttuja ei tiellä vastaan tuu
Surullisena taivaalta katsoo kuu
Veteen heijastuu yksinäinen puu
Tässä hetkessä mutruun painuu suu

En halua enää lisää surua
Kaipaisin vain pientä rakkauden murua
Kanssasi tahtoisin kulkea pitkin kurua
Nyt aatokset on vain pientä purua

On allani nyt vain virttynyt tuoli
Sinusta sisällä kauhea huoli
En usko että rakkautemme kuoli
Vaikka meidät tuli pois nuoli

Sydämeni sinulta rakkautta huusi
Ehkä tilaisuus meille tulee myös uusi
En välitä vaikka vuosia kuluisi kuusi

Sitä mietin rannalla tuolla
En taidakkaan haluta kuolla
Ehkä mahdollisuus on vielä huuliasi nuolla

Selite: 
Tämmönen pätkähti yht'äkkii päähän
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot